Κατεβάστε δωρεάν βίντεο από το Instagram

Εφαρμογή online για να κατεβάσετε δωρεάν Instagram βίντεο / reels εδώ

 

Θέλετε να κατεβάσετε βίντεο από το Instagram αλλά δεν ξέρετε πώς; H Instaboost σας δίνει την λύση με το Instagram Video Downloader που είναι μια τέλεια λύση για εσάς, αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε και να κατεβάσετε βίντεο από το Instagram στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας εύκολα και γρήγορα με μόνο ένα κλικ.

Το σημαντικό πλεονέκτημα του Instagram video downloader είναι η ικανότητά του να λειτουργεί σε έναν ιστότοπο περιήγησης, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση λογισμικού ή εγγραφή λογαριασμού. Είτε χρησιμοποιείτε PC, Mac, Android τηλέφωνο ή iPhone, σας βοηθά να κατεβάσετε εύκολα βίντεο από το Instagram με την καλύτερη ποιότητα.

Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο του Instagram

  • Αντιγράψτε τον σύνδεσμο του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε από το Instagram
  • Επικολλήστε τον σύνδεσμο στο πεδίο εισαγωγής και πατήστε το κουμπί "Λήψη".
  • Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να επεξεργαστούν οι διακομιστές μας και να αποθηκεύσουν το βίντεο στη συσκευή σας.

Είναι δυνατή η απευθείας λήψη βίντεο στο Instagram;

Το Instagram δεν υποστηρίζει λήψεις στην εφαρμογή τους. Έτσι, αν θέλετε να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο από το Instagram, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τρίτους λογισμικού λήψης όπως το Instagram video downloader της instaboost.gr . Απλώς πηγαίνετε στην ιστοσελίδα, επικολλήστε τον σύνδεσμο στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε το κουμπί "Λήψη". Εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα για εσάς.

Εκτός από τη βοήθεια στην εύκολη λήψη βίντεο από το IG, αυτό το εργαλείο υποστηρίζει επίσης την αποθήκευση βίντεο υψηλής ποιότητας του Instagram: Full HD, 1080p, 2k, 4k με ήχο. Το SaveInsta θεωρείται το καλύτερο εργαλείο που χρησιμοποιείται επί του παρόντος για τη λήψη βίντεο στο Insta: διαθέτει εύχρηστη διεπαφή και την ταχύτερη ταχύτητα λήψης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Instagram video downloader για να κατεβάσω βίντεο στο iPhone, iPad;

Βεβαίως. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιείται μέσω πρόσβασης από τον ιστότοπο της συσκευής σας. Επομένως, μπορεί να λειτουργήσει καλά σε όλες τις πλατφόρμες και συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Mac, iPhone και iPad, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης επιπλέον λογισμικού.