Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο
Instaboost.gr

Χώρα/περιοχή

Καλάθι

Όροι Χρήσης

Απόρρητο Προστασία και ασφάλεια δεδομένων:

Στην Instaboost.gr σεβόμαστε το απόρρητό και προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία όταν αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπο.

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συλλέγουμε κάποια στοιχεία μόνο για λόγους επικοινωνίας και για την σωστή ολοκλήρωση της υπηρεσίας σας.

H Instaboost.gr δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων περιγράφει τη δέσμευσή μας για την προστασία των δεδομένων και τις πρακτικές μας για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς προστασίας δεδομένων.

Εφαρμόζουμε τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη.

Αυτά τα μέτρα ενημερώνονται ανά τακτά διαστήματα Μόνο από εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας.

Χρησιμοποιούμε πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και ασφαλούς μετάδοσης, ενημερώνουμε τακτικά το λογισμικό και τα συστήματα ασφαλείας.

Η πληρωμή σας ολοκληρώνεται μέσω εταιρείας πληρωμών που χρησιμοποιεί την καλύτερη ασφάλεια στις διαδικτυακές πληρωμές με κρυπτογράφηση

Η Instaboost.gr ενημερώνει τακτικά αυτήν την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων για να διασφαλίζει τη συνεχή συνάφεια και τη συμμόρφωσή της με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς για την προστασία δεδομένων καθώς και με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

 

Όροι χρήσης

1. Στην Instaboost προσφέρουμε Οικονομικές και Αξιόπιστες υπηρεσίες άμεσης ενίσχυσης προφίλ για όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι μπορείτε να αυξήσετε την δυναμική του επαγγελματικού ή προσωπικού σας προφίλ εύκολα γρήγορα και οικονομικά χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας ως μια στρατηγική για ενίσχυση του προφίλ σας.

2. Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η υπηρεσία σας θα πρέπει το προφίλ ή η φωτογραφία σας να είναι δημόσια, καθώς και ο σύνδεσμος από την δημοσίευση ή το προφίλ σας να είναι σωστός.

3. Μόλις λάβουμε την παραγγελία θα λάβετε email με τον αριθμό παραγγελίας σας και η υπηρεσία σας ενεργοποιείται αυτόματα στο server μας εντός λίγων ωρών.

Ο μέσος χρόνος εκκίνησης της υπηρεσίας εξαρτάται απ' το πόσες υπηρεσίες βρίσκονται σε εξέλιξη και το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα επιλέξετε. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στις λεπτομέρειες του πακέτου υπηρεσιών που θα επιλέξετε.

4.  Απαγορεύεται η χρήση των υπηρεσιών μας για την προώθηση προφίλ ή σελίδων με παράνομα προϊόντα ή υπηρεσίες. Σε κάθε τέτοια περίπτωση  θα ακυρώσουμε και δεν θα ολοκληρώσουμε τις υπηρεσίες μας.

5. Εάν η υπηρεσία σας δεν ξεκινήσει εντός 24 ωρών πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του Live chat της σελίδας μας ή του info@instaboost.gr για να ελέγξουμε αν έχετε προσθέσει σωστά τα στοιχεία της παραγγελίας σας

6. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτούς τους όρους παροχής υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση. Αναμένεται να διαβάσετε όλους τους όρους χρήσης υπηρεσιών πριν από την υποβολή κάθε παραγγελίας για να βεβαιωθείτε ότι είστε ενημερωμένοι για τυχόν αλλαγές ή μελλοντικές αλλαγές.

 

Πολιτική Επιστροφής

Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων εκτός κι αν από δικό μας τεχνικό πρόβλημα δεν ξεκινήσει η υπηρεσία σας σε 4 ημέρες

Οι παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί σε λάθος ή σε ιδιωτικούς λογαριασμούς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων.

 

 

Συμφωνείτε με όλα τα παραπάνω εφόσον έχετε αποδεχτείτε τους όρους και έχετε ολοκληρώσετε μια πληρωμή

Με την πρόσβαση ή τη χρήση των υπηρεσιών μας, συναινείτε στις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική

 

 

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

24/7 στο live chat της instaboost ή στο info@instaboost.gr 

 

Με εκτίμηση

Instaboost.gr 

 

Στοιχεία εταιρείας

VIRAL GREECE|ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

VAT:135209100

Θερίσσου 9 Χανιά

info@instaboost.gr

+306982171410