Όροι Χρήσης

Σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό GPDR για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ισχύουν τα παρακάτω:

Στόχος και σκοπός του GDPR είναι να προστατεύσει όλους τους πολίτες της ΕΕ από την ιδιωτική ζωή και τις παραβιάσεις των δεδομένων.

Ισχύει για όλες τις εταιρείες που επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων των δεδομένων που διαμένουν στην ΕΕ, ανεξάρτητα από την τοποθεσία της εταιρείας.

Στην Instaboost κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας συλλέγουμε κάποια στοιχεία μόνο για λόγους επικοινωνίας και για την σωστή ολοκλήρωση της υπηρεσίας σας. Η πληρωμή σας ολοκληρώνεται μέσω εταιρείας πληρωμών που χρησιμοποιεί την καλύτερη ασφάλεια στις διαδικτυακές πληρωμές με κρυπτογράφηση SSL 

 

1. Στην Instaboost προσφέρουμε υπηρεσίες social media marketing για όλα τα κοινωνικά δίκτυα και έτσι μπορείτε να αυξήσετε το κοινό του επαγγελματικού ή προσωπικού σας λογαριασμού εύκολα γρήγορα και οικονομικά.

Προσφέρουμε πακέτα υπηρεσιών για όλα τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook , Instagram , YouTube ,TikTok , Twitter καθώς και διαφημίσεις για την σελίδα σας μέσω Google.


2. Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η υπηρεσία σας θα πρέπει το προφίλ ή η φωτογραφία σας να είναι δημόσια, καθώς και το link από την δημοσίευση ή το προφίλ σας να είναι σωστό.

 

3. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας στέλνουμε email και η υπηρεσία σας ενεργοποιείται αυτόματα στο server μας. Ο μέσος χρόνος εκκίνησης της υπηρεσίας εξαρτάται απ' το πόσες υπηρεσίες βρίσκονται σε εξέλιξη και το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα επιλέξετε. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες στις λεπτομέρειες του πακέτου υπηρεσιών που θα επιλέξετε.

Όταν ολοκληρωθεί η υπηρεσία σας στέλνουμε email που σας ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση της.

 

 4. Εάν από λάθος ή υπαιτιότητα δική μας δεν ολοκληρωθεί η υπηρεσία σας εντός 5 ημερών παρέχουμε 100% επιστροφή του ποσού που δαπανήσατε.

 

5. Με την ολοκλήρωση της παραγγελία αποδέχεστε τα παραπάνω.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας.

 

Με εκτίμηση

Instaboost.gr